Storebrand-header

Storebrandbloggen

6. oktober 2013

Snart går Pensjonsekspressen!

Av Kristina Picard, forbrukerøkonom i Storebrand


Vi ser at folk har tusen spørsmål om pensjon, og vi vil gjerne hjelpe med gode svar. Derfor gjør vi noe vi aldri har gjort før: Vi tar med oss en gjeng blide, kloke og hjelpsomme medarbeidere og reiser ut på tur for å møte deg. 

Og vi gleder oss!

Lik Storebrand på Facebook og bli
med Pensjonsekspressen på tur.
Pensjon trenger ikke være vanskelig. Det folk flest trenger å konsentrere seg om er i bunn og grunn to ting: For det første å skaffe seg oversikt. Og for det andre er å se om du kan gjøre enkle grep for å øke din pensjon. Verre er det i grunnen ikke, og vi hjelper deg gjerne.

Noen ganger er det hyggelig å ta en prat over en kaffe og vaffel i stedet for å ringe eller sende en e-post. Derfor reiser vi nå på tur for å treffe deg og snakke litt med deg om pensjon og sparing. Vi reiser rundt til mange bedrifter som har tjenestepensjon i Storebrand, men vi kommer også til torg og handlegater, for å gjøre oss tilgjengelige for deg.

Vi rekker ikke over hele landet i denne omgang, men vi skal jammen innom mange. Vi kommer selvsagt til de fem største byene, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, men du vil også kunne treffe oss andre steder, vi skal blant annet innom Tønsberg og Kongsberg. 

Følg bussen på Facebook!
Har du lyst til å være med på turen vår fra stua eller jobben? Da kan du like oss og haike med oss på Facebook. Der kommer vi med løpende oppdateringer om hvor bussen er, hvor den skal neste dag og hva folk flest lurer på om pensjon.

Og det blir garantert mye moro underveis. Tror du ikke pensjon kan være gøy? Følg oss på Facebook og se selv! Du kan bli overrasket.


1. etappe: Vi reiser fra Oslo mandag morgen, og de første byene som får besøk av oss, er Tønsberg og Kristiansand. 

Møt oss gjerne på Nedre Torg i Kristiansand mellom kl 10 og kl 14 tirsdag 8. oktober, eller se etter oss på veien. 

Vi skal også innom mange bedrifter som har tjenestepensjon i Storebrand. Kanskje dukker vi opp på jobben din! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter gjerne blogginnleggene våre!