Storebrand-header

Storebrandbloggen

11. juni 2014

#skalbare blogge litt først!


Av: Anthon Andreassen, kommunikasjonssjef i Storebrand

Du har kanskje fått med deg Storebrands annonser på TV og internett, hvor vi viser gode og mindre gode påskudd for å utsette egen sparing til pensjon? Har du en god unnskyldning? Da kan du vinne 5.000 kroner!


Å ta tak i noe man har utsatt lenge gir en god følelse. Dette er noe de fleste kjenner seg igjen i, for nesten alle mennesker utsetter ting. Og det rare er at jo større og viktigere saker det er snakk om, desto lettere er det å utsette dem. Derfor står pensjon ofte på listen over ting man burde tatt tak i.

Dette er utgangspunktet for Storebrands #skalbare-kampanje. For det begynner jo ofte med et "skal bare…"

Du skal jo bare sjekke mailen først. Skal bare prøve den kakeoppskriften. Skal bare se ferdig den serien. Rydde i den fryseboksen. Vaske de dekkene. Vi vet hvor lett det er å utsette alt som har med pensjon å gjøre. Men vi vet også hvor godt det er å ha det gjort.

En undersøkelse Norstat har gjennomført for Storebrand viser at én av fire har sjekket sin pensjon på nett. Én av fire er ikke så verst, tenker du kanskje, og nei, tallet er på ingen måte nedslående. For oss handler ikke dette om å fortelle deg at du «bør» og «må» sjekke din pensjon. Vi vil hjelpe deg til å føle og forstå at dette med pensjon faktisk angår deg. Og at det avhenger av noen enkle og viktige valg – her og nå.

Vårt neste mål er å senke terskelen for å komme i gang: Våre digitale løsninger gir deg alle verktøyene du trenger. Vi vil gjøre pensjon så enkelt som overhodet mulig.

Og hvis du fortsatt føler at du har mange gode unnskyldninger for å utsette alt som har med pensjon å gjøre, så er det også helt greit. Da gir vi deg like godt muligheten til å vinne 5.000 kroner i privat sparing til pensjon. Da er du godt i gang!

Legg ut din beste unnskyldning for å utsette din sparing til pensjon på Twitter eller Instagram og merk meldingen med #skalbare for å være med i kåringen. Vi trekker ut to vinnere hver uke frem til og med 27. juni.


I denne videoen ser du noen av unnskyldningene som kan komme opp: 
Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter gjerne blogginnleggene våre!